Flag_ro
 Noutati - Evenimente

Reforma Justitiei Penale

Noutati
Planificarea programelor de munca in folosul comunitatii
Event Date: 30 August 2013

In perioada 29 – 30 august 2013 Fundatia Reforma Justitiei Penale a desfasurat la Focsani, seminarul cu tema „Planificarea programelor de munca in folosul comunitatii”. Seminarul a fost organizat in cadrul proiectului „Contributie la implementarea legislatiei penale in Romania”, proiect desfasurat in parteneriat cu Asociatia Grupul Roman pentru Apararea Drepturilor Omului, Asociatia Transcena, Administratia Nationala a Penitenciarelor si Directia de Probatiune din Ministerul Justitiei si realizat cu sprijinul financiar al Open Society Institute.


La seminar au participat reprezentanti ai Fundatiei pentru Promovarea Sanctiunilor Comunitare, ai Directiei de Probatiune din Ministerul Justitiei, precum si judecatori si reprezentanti ai serviciilor de probatiune si autoritatilor locale din judetele Bacau, Neamt si Vrancea.

 

Participantii au facut recomandari pentru procedurile de punere in executare a programelor de munca in folosul comunitatii si au convenit asupra testarii standardelor minime pentru programele de munca in folosul comunitatii, in sistem de management de caz, pe cazurile existente in cele 3 judete implicate in proiect, pentru o perioada de 6 luni.


Designed by Versatile Solutions